Heike Dierrijk klinieken

Telefoonnummer: 040-2540958

SPOED

Bij spoedgevallen zijn wij voor onze patiënten 24 uur per dag bereikbaar via:

0900 - 44 555 55

Nieuws

Fijne feestdagen!

Geplaatst: 05-12-2023

Lieve patienten en eigenaren, wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2024. Op 1e & 2e Kerstdag en 1 Januari zijn we gesloten, voor spoedgevallen belt u naar 0900-4455555 u krijgt dan de dienstdoende dierenarts aan de telefoon.

Lees verder »

Tips voor vuurwerkangst

Geplaatst: 01-12-2023

Zien u en uw huisdier er tegenop, het knallende vuurwerk? Begrijpelijk! We geven u graag wat tips

Lees verder »

Seniormaand November voor de hond

Geplaatst: 07-11-2023

Langzaamaan worden ze steeds een beetje grijzer. Die grijze snoet verraadt dat ze op leeftijd zijn, maar aan hun gedrag is dat vaak niet te zien

Lees verder »

Seniormaand Oktober kat

Geplaatst: 10-10-2023

Slaapt uw oudere kat wat meer? Gaat springen niet meer zo soepel of drinkt uw kat meer? Wellicht is het dan eens verstandig om een seniorencheck te laten uitvoeren!

Lees verder »

Open dag, zondag 4 juni 2023

Geplaatst: 02-05-2023

Een kijkje achter DE schermen tijdens een rondleiding in onze praktijk. Kom je ook?

Lees verder »

Week van de teek

Geplaatst: 18-04-2023

kriebelende beestjes, lees meer informatie in dit bericht over de week van de teek.

Lees verder »

Maand van het gebit

Geplaatst: 10-02-2023

Is het gebit nog in orde van uw huisdier? Kom in de maand februari gratis bij ons op controle bij onze paraveterinairen

Lees verder »

Openingstijden Kerst & oudejaarsdag

Geplaatst: 23-12-2022

Bekijk hier onze openingstijden tijdens de feestdagen

Lees verder »

Seniormaand oktober kat

Geplaatst: 27-09-2022

Slaapt uw oudere kat wat meer? Gaat springen niet meer zo soepel of drinkt uw kat meer? Wellicht is het dan eens verstandig om een seniorencheck te laten uitvoeren!

Lees verder »

Dierenarts gezocht!

Geplaatst: 20-02-2022

Dierenarts gezocht!! Wij zijn op zoek naar een gezelschapsdierenarts! Ben of ken jij die fijne collega? Laat het ons weten! Kom kennis maken in Veldhoven of mail naar claudia@dierenkliniekveldhoven.nl

Lees verder »

Aangepaste openingstijden en nieuwjaarswens

Geplaatst: 31-12-2021

Vandaag zijn wij om 16:00 gesloten. 2021 was naast alle Corona-regels een jaar met hele mooie en bijzondere momenten, waarvan we enorm genoten hebben. Er waren ook erg verdrietige dagen. Helaas horen die erbij in ons vak, maar dit went nooit. Wij danken onze patiëntjes en hun baasjes voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen iedereen een fijne, gezellige (en voor de diertjes rustige) jaarwisseling toe en alle goeds voor 2022!

Lees verder »

Telefoonstoring

Geplaatst: 13-12-2021

Er is momenteel een telefoonstoring gaande. Achter de schermen wordt er aan gewerkt. Hopelijk zijn we gauw weer bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Lees verder »

Dierenarts Claudia de Kort gaat met zwangerschapsverlof

Geplaatst: 20-04-2021

Hieronder leest u wie haar vervangt tijdens deze periode en maakt u kennis met onze twee nieuwe dierenartsen.

Lees verder »

Vacature dierenarts

Geplaatst: 07-08-2020

Wij zoeken een vierde dierenarts, lees hieronder meer.

Lees verder »

Vacature dierenarts

Geplaatst: 21-01-2020

Wij zoeken een leuke nieuwe dierenarts! Lees hieronder meer.

Lees verder »

Wij zijn een "Cat Friendly Clinic"!

Geplaatst: 13-12-2019

Met trots kunnen we melden dat Heike Dierrijk Klinieken een “Cat Friendly Clinic” is. We hebben hier al vanaf de bouw van de nieuwe praktijk hard aan gewerkt, en eindelijk is dan ook het certificaat binnen. Dit toont dat wij voldoen aan de voorwaarden voor een katvriendelijk dierenartsbezoek. Dat houdt onder andere in: speciale faciliteiten en apparatuur voor katten, aparte wacht- en spreekkamers, én opnameruimten voor hond en kat. Ook zijn onze medewerkers getraind om te begrijpen hoe we katten moeten benaderen en wat ze nodig hebben om een dierenartsbezoek zo stressvrij mogelijk te maken en de beste zorg voor uw kat te bieden. En we zien ook aan onze kat-patiënten dat onze inspanningen worden gewaardeerd! We zijn daarom trots dat we dit met het hele team hebben bereikt.

Lees verder »

Vakantietijd!

Geplaatst: 19-06-2019

Op vakantie naar het buitenland met je huisdier? Lees dan onderstaande informatie, zodat je tijdig aan de voorbereiding van de reis kunt beginnen.

Lees verder »

Hondeziekte duikt op

Geplaatst: 24-03-2019

Hondenziekte duikt op: is uw hond goed beschermd? Lees hier meer over deze vaak dodelijke ziekte en hoe je het kunt voorkomen.

Lees verder »

Norway Trail

Geplaatst: 08-03-2019

Dierenarts Claudia de Kort heeft ook dit jaar weer de Noraway Trail begeleid. Als internationale sporthondendierenarts zorgt zij samen met de mushers dat het de honden aan niets ontbreekt tijdens deze wedstrijd.

Lees verder »

Februari = maand van het gebit!

Geplaatst: 21-01-2019

FEBRUARI is de MAAND VAN HET GEBIT: wist u dat 2/3 van de huisdieren ouder dan 3 jaar gebitsproblemen heeft? Vaak blijven deze problemen onzichtbaar, tot er dusdanige schade is dat er tandverlies optreedt. Om problemen tijdig te herkennen (of juist te bevestigen dat alles prima in orde is!) kunt u de hele maand Februari gratis een gebitscontrole van uw huisdier laten uitvoeren. Indien een gebitsbehandeling geadviseerd is, krijgt u daarop 10% korting. Ook op gebitsverzorgende producten geven we deze maand 10% korting. U kunt telefonisch een afspraak maken voor de gratis gebitscontrole. Samen met u zorgen we dan voor een fris gebit van uw huisdier! Graag tot ziens! Lees meer op: https://www.licg.nl/nieuws/februari-maand-van-de-gebitsverzorging/

Lees verder »

Oudjaar = knallen! Hoe zorgen we dat het leuk blijft voor een dier met vuurwerkangst?

Geplaatst: 28-12-2018

Kerst en Oud & Nieuw staan weer voor de deur. Gezellige feesten om naar uit te kijken, maar met alle feestgeluiden zijn onze huisdieren vaak minder blij. Als eigenaar van een dier met vuurwerkangst kun je er nu al tegenop zien. Vrijwel alle huisdiereigenaren willen hun dier graag helpen en vinden het ontzettend naar om hun dier zo bang te zien. Hieronder lees je meer over hoe je je dier kunt helpen.

Lees verder »

FIJNE FEESTDAGEN!

Geplaatst: 22-12-2018

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond nieuwjaar!! Op 1e & 2e Kerstdag en 1 Januari zijn we gesloten. Op 24 en 31 December zijn we geopend maar sluiten we om 16u.

Lees verder »

We blijven onze kennis verbeteren!

Geplaatst: 13-12-2018

Onze dierenarts Claudia de Kort heeft aan de Universiteit van Utrecht de opleidingscursus Oogheelkunde gevolgd. Daarbij kwam zowel het oogonderzoek als de oogchirurgie en plastische chirurgie aan bod. Claudia heeft deze technische cursus volbracht en daarmee kunnen we onze patiënten nu nog beter van dienst zijn.

Lees verder »

Vacature Paraveterinair

Geplaatst: 22-10-2018

Enthousiaste paraveterinair gezocht! Om ons team te versterken tijdens een dubbel zwangerschapsverlof van Februari t/m Juli 2019 zijn wij op zoek naar een goed gemotiveerde paraveterinair voor 40 u per week, met optie tot contractverlenging na deze periode. Wij zoeken een nauwkeurige, klantvriendelijke teamplayer, die in het bezit is van een paraveterinair-diploma. Ken of ben jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan door een mail met motivatie en CV met foto te sturen naar info@dierenartsveldhoven.nl.

Lees verder »

November = Seniormaand! Aanbieding SENIOR CHECK

Geplaatst: 21-10-2018

Langzaamaan worden ze steeds een beetje grijzer. Die grijze snoet verraadt dat ze op leeftijd zijn, maar aan hun gedrag is dat vaak niet te zien. Hoewel, door de staar zien ze soms wat minder en ze worden een beetje doof, maar verder merken we lang niet altijd dat een hond of kat ouder wordt. En toch kan er inwendig, ongemerkt, al wat spelen. Iets wat je niet aan de buitenkant kunt zien. Dat hoeft niet direct iets heel naars te zijn, maar het is goed mogelijk dat je huisdier toch stiekem al wat ongemak heeft van bepaalde ouderdomskwaaltjes. Lees hier verder.

Lees verder »

Puppies!

Geplaatst: 08-10-2018

Het is puppytijd op de kliniek! Klik hier voor foto. Twee van onze patiëntjes hebben een nestje gekregen, 1 met 10 en 1 met 6 pups. Deze puppy's zijn allemaal zo'n 6 weken oud en ontwormd en gevaccineerd. Het zijn border collies en Appenzellerx(Boxer x Appenzeller) kruisingen.Ze moeten nog even bij de moeders blijven maar er zijn er nog beschikbaar om te bespreken. Voor meer informatie kunt u de kliniek bellen, dan brengen wij u in contact met de eigenaars.

Lees verder »

Nieuwe stagiaire Demi

Geplaatst: 19-09-2018

Dit is Demi, onze nieuwe stagiaire. Demi is al bekend bij ons omdat zij reeds stage bij ons heeft gedaan. Dat beviel beide partijen dusdanig goed dat Demi nu weer terug is voor haar laatstejaarsstage. Zij zal ons team versterken tot 9 november en vervolgens van maart t/m mei 2019. U kunt dit nieuwe gezicht dus tegenkomen aan de balie of aan de telefoon.

Lees verder »

Even voorstellen: Dierenarts Wendy van Zundert

Geplaatst: 05-07-2018

Even voorstellen: Mijn naam is Wendy van Zundert. Sinds juli ben ik als dierenarts werkzaam bij Heike Dierrijk klinieken.

Lees verder »

Open dag!

Geplaatst: 08-04-2018

Op zondag 3 juni houden wij van 11.00 tot 16.00 u een open dag met activiteiten voor jong & oud. Graag tot ziens, de koffie staat klaar!

Lees verder »

De gevelreclame hangt!

Geplaatst: 06-02-2018

Vanaf nu is de kliniek herkenbaar aan onze naam én het medisch kruis. 's Avonds wordt het verlicht, zodat we ook tijdens de spoeddiensten goed te vinden zijn.

Lees verder »

Nieuwe medewerker Evelien

Geplaatst: 20-12-2017

Dit nieuwe gezicht is Evelien Prinsen en zij komt ons team versterken. In 2015 is zij afgestudeerd aan Helicon 's Hertogenbosch en sindsdien werkzaam als paraveterinair.

Lees verder »

WIJ ZIJN VERHUISD!

Geplaatst: 25-11-2017

Eindelijk is het dan zover, we zijn verhuisd!

Lees verder »

Verhuizing Heike Dierrijk naar het Zandven

Geplaatst: 08-11-2017

Het heeft heel wat voeten in aarde gehad maar binnenkort is het dan eindelijk zover: Heike Dierrijk Klinieken verhuist vanaf ’t Heike naar een prachtig nieuwbouwpand aan ‘t Zandven in Veldhoven.

Lees verder »

Wij gaan verhuizen!

Geplaatst: 27-08-2017

NIEUWS: Wij gaan verhuizen! Eind 2017 gaan wij verhuizen naar een nieuw pand aan het Zandven in Veldhoven. Lees hieronder meer.

Lees verder »

Start vlooien- en tekenseizoen!

Geplaatst: 20-03-2017

MAART & APRIL=TEKENSEIZOEN! Houd uw huisdier kriebelvrij én ziektevrij! lees hier meer.

Lees verder »

Puppymiddag donderdag 16 Februari

Geplaatst: 08-02-2017

Donderdag 16 februari om 14u PUPPYMIDDAG op 't Heike. Kom jij ook?

Lees verder »

FEBRUARI is de MAAND VAN HET GEBIT!

Geplaatst: 01-02-2017

Wist u dat 2/3 van de huisdieren ouder dan 3 jaar stiekum gebitsproblemen heeft? In de maand Februari hebben we een gratis gebitscontrole.

Lees verder »

Onze dierenarts Claudia in Tijdschrift Vedias!

Geplaatst: 30-01-2017

Ondanks dat de Alpentrail is afgelast hebben we toch al een beetje het sledehondengevoel: onze sporthondendierenarts Claudia de Kort staat in het paraveterinair-tijdschrift met een artikel over haar werkzaamheden tijdens een internationale sledehondenwedstrijd. u kunt in maart ook weer meelezen met haar avonturen in Noorwegen!

Lees verder »

Alpentrail afgelast

Geplaatst: 15-01-2017

Helaas is de Alpentrail afgelast. Onze dierenarts Claudia de Kort zou, zoals elk jaar, aan deze sledehondenwedstrijd deelnemen als wedstrijddierenarts. Helaas ligt er in sommige delen van de trail te weinig sneeuw om de race veilig door te kunnen laten gaan, vandaar dat de organisatie deze heeft moeten afgelasten. In maart gaat Claudia naar Noorwegen, voor een andere sledehondenrace, de Norway Trail. Daar ligt nu al voldoende sneeuw dus dat gaat zeker goed komen! Haar verslag leest u dan op onze facebook-pagina.

Lees verder »

Fijne feestdagen!!!

Geplaatst: 24-12-2016

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2017! groeten, Team Heike Dierrijk Klinieken

Lees verder »

WIJ ZIJN TROTS!

Geplaatst: 08-12-2016

Onze patiëntjes Mikke, Oslo en Power hebben een geweldige prestatie geleverd op de Pampa races in België: de eerste én tweede plaats hebben zij veroverd!! Wat een dreamteam!!

Lees verder »

Puppymiddag donderdag 8 December!

Geplaatst: 06-12-2016

Kom je ook?

Lees verder »

Blijven leren!

Geplaatst: 24-11-2016

Onze paraveterinairen Priscilla en Claudia zijn vandaag, zoals elk jaar, bij het Veterinair Voedingscollege Jaarcongres.

Lees verder »

Puppymiddag donderdag 10 november!

Geplaatst: 26-10-2016

Kom je ook?

Lees verder »

Dierenarts-training voor uw huisdier?

Geplaatst: 16-10-2016

Uw hond of kat zonder stress de ideale dierenarts-patiënt? Het kán!

Lees verder »

Puppymiddag Donderdag 13 oktober

Geplaatst: 10-10-2016

Donderdag is het weer zo ver, onze maandelijkse puppymiddag!

Lees verder »

Herfst: pas op met kastanjes en eikels!

Geplaatst: 06-10-2016

Kan jouw hond ook zo heerlijk genieten van rennen door de bladeren? De herfst is een prachtig seizoen! Maar niet wat betreft de eikels die massaal op de grond vallen. Lees hieronder meer.

Lees verder »

Let op! Myxomatose!

Geplaatst: 28-07-2016

Veel sterfte onder konijnen door myxomatose.

Lees verder »

IN DE KRANT!!

Geplaatst: 19-05-2016

Wat leuk, wij staan in het Veldhovens Weekblad!!

Lees verder »

Roefeldag 2016

Geplaatst: 04-05-2016

Roefeldag 2016, wij doen natuurlijk weer mee!

Lees verder »

OPEN DAG

Geplaatst: 01-05-2016

Kom je ook? We gaan er een gezellige dag van maken!

Lees verder »

Wat niet te vergeten bij een dierenartsenbezoek?

Geplaatst: 12-03-2016

Waar moet je aan denken als je met je dier naar de dierenarts gaat? Hieronder een paar tips.

Lees verder »

Norway Trail

Geplaatst: 23-02-2016

Onze sporthonden-dierenarts Claudia de Kort vertelt over haar avonturen in de sneeuw met de sledehonden.

Lees verder »

Februari: maand van het Gebit

Geplaatst: 04-02-2016

Deze maand extra aandacht voor de huisdierengebitten en korting op gebitsbehandeling.

Lees verder »

Alpentrail afgelast

Geplaatst: 16-01-2016

Helaas is de Alpentrail op het laatste moment wegens de weersomstandigheden afgelast.

Lees verder »

Leptospirose vormt nieuw gevaar

Geplaatst: 15-11-2015

LEPTOSPIROSE/Ziekte van Weil: wij stappen over naar een betere bescherming op maat! Ons vaccin is aangepast naar de op dit moment in ons land voorkomende virussen en bacteriën, hieronder leest u meer hierover.

Lees verder »

Dokter Claudia op bezoek bij de leeuwen in Afrika

Geplaatst: 03-09-2015

Enkele jaren geleden is onze dierenarts Claudia de Kort naar Afrika gereisd om een kijkje te nemen bij een leeuwen-fokprogramma. Hieronder haar verslag.

Lees verder »

Woensdag 4 mei: Puppy middag!

Geplaatst: 21-07-2015

Puppymiddag, kom je ook?

Lees verder »

Fotoshoot

Geplaatst: 15-07-2015

Vandaag hadden we een fotoshoot voor de nieuwe website. De dieren deden het beter dan wij, want het bleek nog lastig om iedereen serieus in de camera te laten kijken! We wilden jullie deze blooper niet onthouden!

Lees verder »

Informatie avond Lyme disease bij de hond

Geplaatst: 03-07-2015

Wat moet ik als hondenbezitter weten over de ziekte van Lyme bij de hond?

Lees verder »

Blijven studeren!

Geplaatst: 03-07-2015

Onze dierenartsen blijven hun kennis en kunde uitbreiden.

Lees verder »