Heike Dierrijk klinieken

Telefoonnummer: 040-2540958

SPOED

Bij spoedgevallen zijn wij voor onze patiënten 24 uur per dag bereikbaar via:

0900 - 44 555 55

Over ons

In deze moderne klinieken worden gezelschapsdieren behandeld op een professionele, vriendelijke en zorgzame manier. Door middel van deze site willen we u kennis laten maken met ons enthousiaste team van dierenartsen en paraveterinairen en u een indruk geven van de zorg die wij uw dier kunnen bieden.

Wij behandelen alle kleine huisdieren: honden/sporthonden, katten, konijn, knaagdieren, reptielen.

Wij zijn een Cat Friendly Kliniek, dit maakt dat katten en kleinere dieren bij ons veel meer op hun gemak zijn: honden en katten (en kleinere dieren) hebben hun eigen wachtkamers, behandelkamers en opnameruimten.

We hebben een uitgebreide diergeneeskundige apotheek en verkopen diervoeders en verzorgingsmiddelen. Wij geven u een helder en eerlijk advies.

Door te investeren in het modernste instrumentarium en het volgen van bijkomende opleidingen door onze medewerkers, zijn wij in staat uw dier zorg te bieden van hoge kwaliteit. Daarbij wordt een professionele, maar gemoedelijke sfeer geboden die onze kliniek heel toegankelijk maakt.

Onze behandelmethoden passen wij aan aan zowel de wens van de eigenaar als de nood van de aandoening van uw huisdier. U krijgt van ons steeds een objectief advies. Wij overleggen met u de verschillende opties en bieden dus zorg op maat die bij uw situatie én uw huisdier past. 

Wij werken nauw samen met verschillende specialisten en indien nodig hebben we korte lijnen voor overleg of doorverwijzing naar de meest uitgebreide gespecialiseerde diagnostiek en behandelmethoden.

Mocht het uiteindelijk zover komen dat het tijd is geworden om uw huisdier in te laten slapen, dan nemen wij hiervoor ruim de tijd en begeleiden wij u en uw huisdier in alle rust. Ook dit laatste hoofdstuk verdient immers de allerbeste zorg.

Neem contact op»

Heike Dierrijk Klinieken
Zandven 41, 5508 RN Veldhoven

Maandag t/m vrijdag
Balieverkoop: 8.00-13.00 / 14.00-18.00 uur
Behandelingen op afspraak 8.00-18.00 uur 

 

Heike Dierrijk Klinieken
Noord-Brabantlaan 80, 5652 LE Eindhoven


Maandag t/m vrijdag
Balieverkoop: 8.00-13.00 / 14.00-18.00 uur
Behandelingen op afspraak 8.00-18.00 uur 

Dierenkliniek Zilverackers
Lakenvelder 22, 5507KV Oerle.
Behandeling op afspraak.

Bij spoedgevallen zijn wij voor onze patiënten 24 uur
per dag bereikbaar op ons centrale telefoonnummer
040-2540958.
Wij zijn aangesloten bij de Kring Dierenartsen Eindhoven en bieden 24/7 zorg voor onze patiënten.