Heike Dierrijk klinieken

Telefoonnummer: 040-2540958

SPOED

Bij spoedgevallen zijn wij voor onze patiënten 24 uur per dag bereikbaar via:

0900 - 44 555 55

Doelstelling en visie

Heike Dierrijk Klinieken is een kliniek waar u geen nummer bent; wij kénnen onze patiënten en stellen ons ten doel om hun gezondheid en welzijn te verzorgen. Dat doen wij natuurlijk samen met u als eigenaar. Onze behandelmethoden passen wij aan aan zowel de wens van de eigenaar als de nood van de aandoening van uw huisdier. U krijgt van ons steeds een eerlijk en objectief advies. Wij overleggen met u altijd de verschillende opties en bieden dus zorg op maat die bij u én uw huisdier past. 

Door te investeren in het modernste instrumentarium en het volgen van bijkomende opleidingen door onze medewerkers, zijn wij in staat uw dier zorg te bieden van hoge kwaliteit. Daarbij wordt een professionele en gemoedelijke sfeer geboden die onze kliniek heel toegankelijk maakt.

Wij zijn een Cat Friendly Kliniek, dit maakt dat katten bij ons veel meer op hun gemak zijn. Honden en katten hebben hun eigen wachtkamers, spreekkamers en opnameruimten. 

Wij werken nauw samen met verschillende specialisten en indien nodig hebben we korte lijnen voor overleg of doorverwijzing naar de meest uitgebreide gespecialiseerde diagnostiek en behandelmethoden.

Vanzelfsprekend beschikken wij over een apotheek en verkopen we diervoeders en dierverzorgingsmiddelen. 
Onze medewerkers staan met plezier en aandacht voor u klaar.

Wij werken met vier dierenartsen en zes paraveterinairen en stellen ons graag aan u voor!

Ons Team