Heike Dierrijk klinieken

Telefoonnummer: 040-2540958

SPOED

Bij spoedgevallen zijn wij voor onze patiënten 24 uur per dag bereikbaar via kringdierenarts:

0900 - 44 555 55

WIJ ZIJN VERHUISD!

Geplaatst: 25-11-2017

Na 6 maanden bouwen is het dan eindelijk zover, de nieuwe kliniek is klaar en we zijn verhuisd. Ons nieuwe adres is: Zandven 41, 5508 RN, Veldhoven.
Ons telefoonnummer blijft gelijk, evenals onze openingstijden. Wij blijven dus gewoon wie we zijn, maar dan in een moderner jasje!
 
Onze nieuwe kliniek is een maatje groter, zowel voor als achter de schermen, met uitgebreidere voorzieningen en behandelmethoden. Honden en katten hebben er hun eigen wachtkamer, behandelkamers en spreekkamers. Ook de opnameruimten van hond en kat zijn gescheiden. Wij zijn daarmee de allereerste Cat Friendly Animal Clinic in Veldhoven en Eindhoven! Dit keurmerk krijgt een kliniek niet zomaar. Dit moet je als kliniek echt "verdienen" via de ISFM (International Society for Feline Medicine) en we hebben vanaf het begiin van de bouw dan ook rekening gehouden met de strenge eisen die hieraan gesteld worden. Met name voor katten wordt een dierenartsbezoek op deze manier een stuk minder stressvol. 
 
Een heleboel veranderingen dus! Wij zijn er erg trots op en blij mee. In het voorjaar houden we een open dag waarbij iedereen een kijkje achter de schermen kan komen nemen.
 
Graag tot ziens aan het Zandven, nummer 41!
Team Heike Dierrijk Klinieken

 

« Nieuws overzicht