Heike Dierrijk klinieken

Telefoonnummer: 040-2540958

SPOED

Bij spoedgevallen zijn wij voor onze patiënten 24 uur per dag bereikbaar via:

0900 - 44 555 55

Alle ervaringen

Gabrielle van der Pluijm

Hele goede dierenarts. Vriendelijke mensen die echt het beste voor hebben met uw huisdier. Helaas ivm verhuizing dat ik op zoek moet naar een andere dierenarts, maar deze dierenarts is zeker aan te raden als je in de buurt woont!

Jan Vaessen

Een geweldig team waar iedereen zich met hun eigen specialisme inzet voor het welzijn van de dieren, alsof het hun eigen huisdier is. En waar een langdurige onderlinge relatie in vertrouwen wordt opgebouwd, in een gemoedelijke sfeer.

Kitty Pronk

Bedankt voor jullie lieve kaartje nav het verlies van onze Koos, echt heel erg attent! 👍🏼😃

Pascalle Frericks

Wat een geweldige kliniek is dit! Zeer prettige mensen die er werken en allemaal zeer begaan met hun patiënten. Je voelt je hier echt thuis en inderdaad geen nummer! Bedankt lieve mensen!

Erna Peekel

Deze prachtige praktijk voelt als een warme jas. Uitstekende behandelingen en verzorging. Goede uitleg op vragen. En zeer belangrijk je bent hier geen nummer. Echt helemaal TOP!

Yvonne Bos

Professioneel en kundig maar vooral met veel liefde voor de dieren, welzijn van het dier boven alles! Maar zeker ook als baasje word je enorm goed geholpen en wordt alles geduldig uitgelegd. Een absolute aanrader!

Joris Slaats

Lieve dierenartsen en assistentes waarbij zowel ik als m'n kat zich op zijn gemak voelt! En daarbij een prachtige nieuwe kliniek, heel mooi!

Rob Bekkering

Wat een fijne en toegewijde mensen werken hier! Als je ze acuut nodig hebt omdat je kat een enorm lang plastic lint heeft opgegeten staan ze meteen voor je klaar.
Nogmaals bedankt en hulde voor jullie allemaal!

Bram Donkers

Onze 13-jarige Amy is met een “geriatrisch vestibulair syndroom” na vier dagen perfecte behandeling weer geheel hersteld!

Marlies &Ed Jansen

Al jaren klant bij Heike ( ook al met de oude DA ) wij zijn zeer tevreden over de dieren artsen die je als je ze nodig klaar staan met raad en daad. Gr Marlies,Ed, Jack en Zelda

Deel ook je ervaring