Heike Dierrijk klinieken

Telefoonnummer: 040-2540958

SPOED

Bij spoedgevallen zijn wij voor onze patiënten 24 uur per dag bereikbaar via:

0900 - 44 555 55

Corona maatregelen

 

Geachte klant,
 
Het Corona-virus belet ons niet om voor u klaar te blijven staan, wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent, maar met enkele aanpassingen.
Wij moeten ook onze verantwoordelijkheid nemen m.b.t. hygiëne en de richtlijnen van het RIVM om de verspreiding van Covid-19 te vertragen en daarbij verwachten we van u hetzelfde.
 
Om uw en onze gezondheid te waarborgen, en ervoor te zorgen dat we onze patiënten kunnen blijven behandelen, vragen wij u daarom rekening te houden met het volgende:
 
- Er mag 1 persoon per afspraak de praktijk binnen. Kom dus alleen.
- Er mag i.v.m. de 1,5 m regel slechts een beperkt aantal klanten in de wachtkamer aanwezig zijn. Wij kunnen u daarom soms vragen om buiten te wachten. 
- Onze voordeur is daarom eventueel op slot, wij weten echter dat u komt en zullen de deur voor u open doen als er weer ruimte is.
- Ons inloopspreekuur komt te vervallen, we werken vanaf nu op afspraak, liefst ook voor het ophalen van voeding of medicijnen. U kunt ons uw bestelling telefonisch doorgeven zodat we deze kunnen klaarleggen en u deze zonder oponthoud kunt afhalen.
Houd afstand van elkaar in de wacht- en spreekkamers, minimaal 1,5 meter.
- Op drukkere momenten kunnen wij u vragen om eventueel buiten/in de auto te wachten.
- Heeft u zelf griep- of verkoudheidssymptomen, dan vragen we u om de afspraak te verzetten. Bij dringende zaken mag een gezonde begeleider met uw dier komen.
- We vragen u te betalen per pin.
- Wij maken tijdelijk geen afspraken voor visites aan huis.
- Onze medewerkers geven deze periode geen handen.
- Wij werken soms met minder medewerkers dan normaal, het kan daarom soms iets langer duren. Wij doen echter onze uiterste best. Zo lang wij mogen en kunnen staan wij voor u klaar.
 
Wij hopen op uw begrip in deze.
 
 
Team Heike Dierrijk Klinieken