Heike Dierrijk klinieken

Telefoonnummer: 040-2540958

SPOED

Bij spoedgevallen zijn wij voor onze patiënten 24 uur per dag bereikbaar via kringdierenarts:

0900 - 44 555 55

November = Seniormaand! Aanbieding SENIOR CHECK

Geplaatst: 21-10-2018

Veel van die kwaaltjes kunnen we heel goed behandelen, om er zo voor te zorgen dat je huisdier écht een fijne oude dag heeft! Als je dus écht wil weten hoe gezond je senior huisdier is, dan zullen we samen iets verder moeten kijken dan alleen naar de buitenkant. 
Onze Senioren Check, speciaal voor oudere dieren, helpt mee om zulke kwaaltjes te ontdekken en om ze een goede oude dag te geven. Zodat het ook op hoge leeftijd “leuk” blijft voor de hond of kat.

Wat houdt de Senior Check in?
- Consult: hierbij wordt uw huisdier door de dierenarts volledig onderzocht.
- Urine onderzoek: u brengt als u op consult komt (of al eerder) een vers urinemonster mee van uw huisdier. Onze paraveterinairen kunnen u adviseren hoe u het best urine opvangt.
- Bloedonderzoek: we nemen bloed af van uw dier en controleren daarin de meest voorkomende ouderdomskwalen o.a. lever- en nierfunctie, schildklier, suikerziekte, Na, K, Cl, fosfaat, eiwitten, etc..

In de maand november hebben wij een actie waarbij we een Senior Check aanbieden voor het gereduceerde tarief van 85,-.

Wanneer is mijn dier senior? 
Je kunt niet één bepaalde leeftijd “de senior-leeftijd” noemen. Dit is afhankelijk van de diersoort, het ras en ook individuele verschillen tussen dieren onderling. Gemiddeld beschouwen we een kat senior vanaf ongeveer 10-12 jaar, een grote hond vanaf 7-8 jaar en een kleine hond vanaf 9-10 jaar. Elk dier is anders, de één is (of lijkt) immers “vlugger oud” dan de ander. En door te onderzoeken weten wat of dat ook echt zo is. Meten is weten.

Interesse in onze Senioren Check? Maak dan een afspraak, telefonisch of aan de balie. Ook voor meer informatie kunt u ons contacteren.

Samen met u zorgen we graag dat onze grijze snoeten kunnen genieten van hun oude dag!

« Nieuws overzicht